A la carte
Eén van 't Smulhuisjes grootste troeven is de uitgebreide restaurantkaart.
Ook voor uw kinderen zijn er aangepaste gerechten.
Naast de onderstaande kaart zijn er ook steeds dagverse / seizoensgebonden gerechten beschikbaar. Bekijk hiervoor ons suggestiebord.
 
Koude voorgerechten
    
  
  
      
      
    
          -   
  
                Carpaccio van rundsfilet met Parmezaanse kaas & truffelolie
   
                16,00
   
-   
  
                Schotse gerookte zalm met uisnippers & toast
   
                16,00
   
-   
  
                Carpaccio van tonijn met kruidenvinaigrette
   
                17,50
   
      
  
  
  
  
  
  
  
Warme voorgerechten
    
  
  
      
      
    
          -   
  
                Kaaskroketjes met fris slaatje en cocktailsausje
   
                15,00
   
-   
  
                Wijngaardslakken met kruidenboter
   
                16,50
   
-   
  
                Gepelde scampi's in kreeftenroomsausje
   
                17,00
   
-   
  
                Gepelde scampi's in lookboter
   
                17,00
   
-   
  
                Artisanale garnaalkroketjes met slaatje en cocktailsausje
   
                17,50
   
-   
  
                Gefrituurde pladijsfilets met tartaarsausje
   
                17,50
   
-   
  
                Kalfszwezerikkroketten met vers tartaarsausje
   
                19,00
   
      
  
  
  
  
  
  
  
Soepen
    
  
  
  
  
  
  
  
  
 
Vleesgerechten
    
  
  
      
      
    
          -   
  
                Steak met fris slaatje en verse frietjes
   
                26,00
   
-   
  
                Stoverij van varkenswangetjes  bereid met Rodenbach Grand Cru
   
                26,00
   
-   
  
                Kraaiebiefstuk met sjalotjes en verse frietjes
   
                28,00
   
      
  
  
  
  
  
  
  
Sausen
    
  
  
      
      
    
          -   
  
                Champignonroomsaus
   
                3,00
   
-   
  
                lookboter
   
                3,00
   
-   
  
                Peperroomsaus
   
                3,00
   
-   
  
                béarnaisesaus
   
                4,00
   
      
  
  
  
  
  
  
  
Vegetarische gerechten
 
Visgerechten
    
  
  
      
      
    
          -   
  
                Gepelde scampi's harlekijn (2 sausjes: witte wijnsaus - kreeftensaus)
   
                27,00
   
-   
  
                Tagliatelli met scampi's in kreeftensaus
   
                27,00
   
-   
  
                Ovenschotel van kabeljauw met jonge spinazie en pureeaardappelen
   
                28,00
   
-   
  
                Gefrituurde pladijsfilets met verse tartaarsaus, slaatje & frietjes
   
                29,50
   
-   
  
                Gebakken slibtongetjes(2)op molenaarswijze en verse frietjes
   
                32,00
   
-   
  
                Vissersbord met blanke botersaus
   
                33,50
   
-   
  
                Paling in de room met verse frietjes
   
                35,00
   
-   
  
                Paling in't groen met verse frietjes
   
                35,00
   
      
  
  
  
  
  
  
  
Kindergerechten
    
  
  
      
      
    
          -   
  
                Kippenburger met appelmoes & frietjes
   
                13,50
   
-   
  
                Kaaskroketjes met frietjes
   
                17,00
   
-   
  
                pasta met scampi's
   
                18,00
   
-   
  
                Garnaalkroketjes met frietjes
   
                18,50
   
-   
  
                gefrituurde pladijs met frietjes
   
                18,50
   
-   
  
                Steak  met appelmoes & verse frietjes
   
                21,00
   
      
  
  
  
  
  
  
  
